Tietoja minusta

Hei! Olen Ripsu, Stadissa asuva 60+ muoti- ja kuntoiluhullu nainen. Blogini kautta haluaisin inspiroida sinua nauttimaan elämästä, olemaan ikä- ja kehopositiivinen ja löytämään iloa pienemmistäkin asioista. Blogissa kertoilen elämästäni, niin arjesta kuin juhlasta ja esittelen siinä ohessa aika usein myös asujani. Olen kuullut, että olen rohkea pukeutuja, enpä tiedä. Mutta, jos rohkeudeksi kutsutaan sitä, että en suostu jämähtämään mihinkään muottiin, niin sitten arvio osuu oikeaan. Älä sinäkään jämähdä, minkä ikäinen sitten oletkaan!

Suhteellisen pitkän elämänkokemuksen omaavana olen varsin tietoinen myös elämän koettelemuksista ja karikoista, kertoilen luonnollisesti myös niistä, kun siltä tuntuu.

Asun Helsingin keskustassa yhdessä kitaristimieheni Ekin kanssa. Aikuiset lapset ja teini-ikäiset lapsenlapset asuvat lähistöllä.

Aloitin blogin kirjoittamisen toisessa osoitteessa 6.4.2011. Blgini nimi oli tällöin Stadinaisen päiväkirja. Siirryin elokuussa 2018 nykyiseen osoitteeseen ja lyhensin nimen Stadinaiseksi.

Saat minuun yhteyden sähköpostitse ripsu@stadinainen.com – kirjoita ja kommentoi!

Löydät minut myös Facebookista https://www.facebook.com/Stadinainen

sekä Instagramista #stadinainenripsu

Huomioithan, että kuvat ovat omiani, ethän kopioi ilman lupaa.

Kevyitä lukuhetkiä blogini parissa!