Kotitreenejä ja muita kiireitä

Hei taas!

Kesä on jo loppusuoralla, tänään onkin jo 28.7. vaikka postauksessa lukee toukokuu. Paljon on onneksi ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun kirjoitin allaolevan postauksen. Toukokuussa kirjoittamani postaus jäikin koronakoomassani sitten julkaisematta, joten julkaisen sen nyt, siitä johtuu ylloleva julkaisupäivä. Myöhemmin tänään, tai ehkä huomenna, laitan sitten ajanohtaisempia päivityksiä😀

Toukokuu 2020:

Kiirettä on pitänyt täällä Stadinaisen elämässä! Tai oikeastaan on niin, että jo yksikin aktiviteetti päivässä tuntuu kiireeltä! Tässä kevään aikana olen lipunut sellaiseen verkkaiseen elämänmenoon, että hengästyn jo pelkästa ajatuksesta, että ois joku sovittu/suunniteltu tehtävä, meno, tapaaminen tms. Yksi asia päivässä on jo ihan tarpeeksi. No, onneksi näyttää siltä, että vire muuttuu pian, kun toi hemmetinmoinen virus päästää meidät otteestaan. Toivotaan parasta!

Mitä siis olen puuhaillut? Ainakin olen kerännyt kroppaani n. viisi ylimääräistä korona-kiloa, joita nyt hiljalleen yritän saada häivytettyä. Viimeksi kerroin vihersmootheista, joita olin alkanut tehdä. Terveysboomi on nyt jatkunut ja olo on sen puolesta tuntunut jo kevyemmältä. Olen uskaltautunut sotkemaan kaikenlaisia terveellisiä asioita blenderiin ja aina on onnistunut. Ja toden totta; makeanhimo on tipotiessään. Muutaman terveyspäivän jälkeen huomasin jo, että tässähän selvitään ihan hyvin ilman karkkia ja pullaa!

Olen myös treenannut joka päivä. Hankin nimittäin hyvän soutulaitteen kotiin. Sijoitin sen paraatipaikalle olkkariin sohvan viereen ja olen löytänyt itseni 45 minuutin soutulenkiltä lähes päivittäin. Venhoni viereen sijoitin myös steppilaudan, levypainot ja jumppapallot. Veneilystä innostuneena päädyin vielä yllättäen tilaamaan myös cross trainer -laitteen, oho!! Tossa se nyt odottaa kokoamista. Olen aika innostunut, mahtavaa, kun on kunnon välineet ihan hollilla, kaikki perustreenit voi tehdä himassa.

Muuten olen sitten elellyt aika lungisti, kuten arvata saattaa. Olen kuunnellut äänikirjoja ja tsiigaillut telkkaria. Olen ihan koukussa ”Remontti vai muutto Vancouver” – ohjelmaan. Se tulee neloselta lähes päivittäin klo 17 ja varmaan uusintana joltain muultakin kanavalta. Rakastan nähdä Jillianin tekemiä muutoksia asuntoihin ja sit on niin jänskää arvuutella muuttavatko ohjelman ihmiset Todin löytämään uuteen asuntoon vai rakastuvatko he vanhaan asuntoonsa uudestaan. Suosittelen, jos sisustuasiat kiinnostavat.

Valokuvausproggikset ovat olleet aika lailla taka-alalla johtuen ehkä siitä, että kaikki workshopit ym. tavoitteet ja deadlinet ovat siirtyneet hamaan tulevaisuuteen. Mutta tietty joitain katu- ym. spontaanimpia kuvaushommeleita olen tehnyt.

Ei tässä muuta kai ole, paitsi ai niin, ostin uuden hatun hattukokoelmaani! Kas tässä pari hattuselfietä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.