Terkkuja Slussenilta!

Heippa taas!

Nyt olen äärimmäisen inspiroitunut ja hyvällä tuulella! Vietin viikonlopun Tukholmassa Fotografiska Akatemian kurssilla. Asuimme Scandic Sjöfartshotellissa, joka sijaitsee lähellä Fotografiskaa, ihan Slussenin kupeessa.

Slussen on ollut jo useita vuosia suuren myllerryksen vallassa; vanha valtaisa rakennelma puretaan ja tilalle tulee uusia siltoja, liikenneterminaali ym. ym. Jänskää nähdä millaiseksi alue lopulta muuttuu.

No, joka tapauksessa siis vietin aivan ällistyttävän ihanan viikonlopun yhden Ruotsin menestyneimmän valokuvaajan, Knut Koiviston vetämässä workshopissa. Knutin innostunut, innostava ja kannustava asenne meitä kaikkia valokuvaajia kohtaan oli ainutlaatuista. Sain tsiljoona ahaa-elämystä ja lisää itseluottamusta taas jatkaa eteenpäin valitsemallani tiellä. Kurssilta sain myös monta uutta ruotsalaista valokuvaajaystävää.

Eki oli reisulla mukana ja lauantai-iltana kävimme Gamla Stanissa libanonilaisessa Oummi-ravintolassa, suosittelen! Raflasta köpöttelimme vielä Stampen-musaklubille hetkeksi. En todellakaan jaksanut paljoa hillua, kurssi oli sen verran tiivis ja saimme myös kuvaustehtäviä illoiksi.

Iltaläksyinä saimme tehtäväksi ottaa jokunen muotokuva tai omakuva, tässä alla pari ottamistani kuvista. Nämä eivät nyt ole ihan varsinaisia muotokuvia, mutta ei kai se mitään. Tykkään saada pientä huumoria ja outoutta kuviini. Otin kuvan siis 10 sek. itselaukaisulla, kamera jalustalla. Meikkasin rajusti ja heittäytdyin tuohon pyörivään tuoliin lakanaan kietoutuneena.

Tällä reissulla en ehtinyt paljoa kierrellä kaupungilla, mitä nyt sunnuntai-iltana ennen lentoasemalle lähtöä kipaisin Åhlensilla ohimennessa tempaisemassa mukaan päheät pinkit ”disco-byysat”, ehkä esittelen ne jossain vaiheessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.