Syksyn kynnyksellä

Kuulun ikäpolveen, jolla kesä oikeasti jatkui elokuun loppuun asti. Koululaisilla oli kolmen kuukauden kesäloma, joka alkoi 1.6. ja päättyi 31.8. Koko se aika vietettiin landella ja matkoilla. Lisäksi tehtiin kotimaan kierroksia vieraillen myös perhetuttujen ja sukulaisten kesäpaikoissa. Ja kun tultiin teini-ikään niin päästiin kielikursseille esim. Englantiin tai jopa, jos oli onnekas kuten minä olin, sukulaisen luokse ulkomaille. Itse pääsin Yhdysvaltoihin asti jo koko kesäksi 1968.

Tänä kesänä on tullut kuluneeksi tasan 50 vuotta historiallisesta kuukävelystä. Mutta ei siinä kaikki; on myös kulunut prikulleen 50 vuotta mun ekoista alkoholikokeiluista (apua!!). Liikaa juomaa tuli nimittäin ihan vahingossa vedettyä Paingtonin kielikurssin yhteydessä järjestetyissä beach partyissa. En tiedä miten on nykyään, mutta silloin 60-70-luvuilla kielikurssit ulkomailla olivat enemmänkin elämäntaidon (erityisesti bailaamisen) harjoittelua. En oikein muista, opinko montakaan (koulussa tarvittavaa) lisäsanaa englantia. Mutta elämästä ja vodka limen ja siiderin sietokyvystäni opin aika lailla. No se siitä ;).

Bailaaminen on lieventynyt noista ajoista, mutta kivat kesät eivät ole loppu. Ja tämäkin kesä jatkuu vielä, ainakin tuonne elokuun loppuun asti. En todellakaa suostu antamaan vielä periksi syksylle! Saan myös pienen pidennyksen kesälle, kun vietän syyskuun ekan viikon Kataloniassa lomaillen!

Tänä kesänä en olekaan reissannut missään pitemmällä, pisin reissu taisi olla pidennetty viikonloppu Visbyhyn. Olin Ruotsissa myös viime viikonlopun, osallistuin virkistävälle valokuvauskurssille Tukholman Fotografiskassa. Tutustuin muuten myös Tallinnan Fotografiskaan muutama viikko sitten tekemälläni päiväreissulla. Suosittelen!!

Blogaaminen on tänä kesänä ollut sangen verkkaista, mutta päivitän instastooreja aika tiiviisti. Jos tekemiseni ja yleensäkin höpsähtänyt elämäni kiinnostaa/virkistää/inspiroi/viihdyttää tms. löydät instapostaukseni @stadinainenripsu

Hienoa kesän jatkoa, puss och kram❤️

Molemmat kuvat ovat viikonlopun fotokurssin salamaharjoituksesta, kurssikaverin Lindan ottamia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.