Spring break

Long time no see! Johtuu siitä, että olen taas ollut jokusen viikon Atlantin toisella puolen. Tällä kertaa vietin spring breikkiä Floridassa muiden nuorten (!?) kanssa. No, vitsivitsi, en ehkä sentään bilettänyt aitoon kevätlomatyyliin, perusteelliseen bailaamiseen ei Stadinaisen kunto enää riitä!

Sen verran totta tuossa springbreak-jutussa kuitenkin piilee totuuden siementä, että satuimme Miamin South beach-alueelle juuri kovimman biletysloman aikaan. Onneksi meidän hotelli sijaisi vähän rauhallisemmalla kadulla, joskin erittäin keskeisesti vain muutamien minuuttien kavelymatkan päässä beachista.

Vietimme viikon siis South beachilla ja loppuajan Palm beachilla. Tämän reissun tein yhdessä ystäväni Anin kanssa, jolle Pohjois -Amerikan matka oli ensimmäinen. Olimme varanneet kivat hotellit ja etenkin South Beachin Plymouth hotelli oli aivan ihana, suosittelen.

Eihän me kaks eläkeläistä siis tietenkään kovinkaan antaumuksella liitytty springbreikkiläisten iloitteluun paria hassua sattumusta lukuunottamatta :). Sen sijaan kuntoilimme, nautimme auringosta ja söimme hyvin. Luonnollisesti tutustuimme myös Miamin kaupunkiin ja shoppailimme hieman.

Palm beacilla asuimme Fairfield inn by Marriot-hotellissa, joka sekin oli ihan ookoo. Sijainti meren äärellä lähellä beachia oli tosiloistava. Lisäksi hotellista oli vain muutama maili tätini luo, jonka synttäreitä pääsimme viettämään. Vuokrasimme auton ja pääsimme näpärästi hurauttelemaan sinne sun tänne. Näytin Anille tietty outletin, parhaat ostarit ja meitä vauraampien ostoskadun, Worth Avenuen. Lisäksi ajelimme mm. Trumpin kartanon, Mar-a-Lagon ohi.

Lopuksi todettakoon, että vaikka kävimme monessa houkuttevassa putiikissa ja kauppakeskuksessa, en tällä kertaa enää jaksanut ostella melkein mitään. Tuliaisiksi tosin lähti mukaan kasa T-paitoja ja jotkut Lewikset ja itselleni ostin myös pari mustaa T-paitaa ja yhdet farkut. Siinä taisi olla kaikki – hyvä minä!

Nyt totuttelen taas hetken kotioloihin kunnes suuntaan kuukauden kuluttua treenilomalle Mallikselle!

Ihanaa sunnuntaita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.