Musta mekko

Garderoobini yleisilme on viimevuosina kirkastunut aika lailla. Mustaa ei ole paljoakaan ylläni ole nähty. Olen itsekin ehkä vähän yllättynyt mustan syrjäytymisestä, eihän minulla tietääkseni ole mitään sitä väriä vastaan. Saattaisko yksi selitys olla vuoden-kahden takainen hautajaissuma ja menetyksieni jälkeinen alavireisyys. Tunnelma ja vaatteet olivat tuolloin ajoittain aika tummanpuhuvia. Ehkä olen värikkäiden vaatteiden avulla yrittänyt hiljalleen päästä reippaanpiin tunnelmiin?

Oli miten oli, viihdyn äärimmäisen hyvin kaikissa mahdollisissa värikombinaatioissa, etenkin punaisen, pinkin ja vihreän kaikki versiot ovat suuressa suosiossani.

Musta on värinä kuitenkin usein myös aika juhlallinen eikä sitä ehkä kannata yhdistää pelkästään synkkyyteen ja suruun. Päätinkin eilen yllättää itseni ja lähipiirini ja juhlistin arvokasta ja onnellista Suomen itsenäisyyden 101 syntymäpäivää pukeutumalla jo viime kesäkuussa hankkimaani Gannin mustaan pitkään mekkoon. En itse asiassa edes muista, mikä sai minut kesähelteessä ostamaan juuri tämän mustan luomuksen. (Toki ostin samalla Köpiksen shoppailureissulla myös värikkäitä asuja). Olin jo melkein unohtanut koko mustan mekon, mutta onneksi se osui silmiini tilateeseen sopivaa asua etsiessäni.

Kun ostin tämän mekon, suunittelin käyttäväni sitä myös ihan arjessa; mekko olisi aika päheä valkoisten tennareiden ja ehkä jonkun villiksen tai nahkiksen kanssa, alle voi pukea mustan topin, jos ei aina halua näyttää vatsaa 🤣. Eilen vedin juhlan kunniaksi jalkaan Minna Parikan rosekultaiset timskukengät. Kotona liikuskelin lopulta myös punaisissa villasukissa, hyvin nekin mätsäsivät.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.