Destinyn kohtalo

Pitempiaikaiset tuttavat tietävät, että Lönkalla sijaitseva lifestyleliike Destinystore on historiansa alusta saakka kuulunut suosikkiputiikkeihini. Olen vuosien varrella ostellut etenkin Ewa i Wallaa, Odd Mollya ja Nu:ta Destinystä. Myös lukuisia koruja ja joitain sisutustuotteita on päätynyt meille kotiin.

Nyt Destinyn vuokrasoppari on umpeutumassa ja putiikin toiminta tässä muodossaan loppuu helmikuussa. Olen ymmärtänyt, että Destinyn upean luova omistaja, Lotta, tulee jatkamaan toimintaa jossain muualla uudella konseptilla.

Lotta tyhjentää nyt Lönkan liikkeen tehokkaasti; kaikki vaatteet myydään pois reiluun alhintaan. Lapuissa lukee 30%, mutta jos mainitset sanan ”jatkoon”, saat heti vaatteesi -40%. Huom! tämä ei ole kaupallinen yhteistyöpostaus, sen sijaan haluan, ettei kukaan kävele onnensa ohi :). Kannattaa muistaa tämä mahdollisuus esim. pikkujouluasua hankkiessa tai joululahjoja pähkäillessä. Haluan myös kannustaa ja kiittää Lottaa siitä, että on tutustuttanut minut vuosien aikana esim. Ewa i Wallaan ja Nu:hun. Destinystä olen aina löytänyt erilaisia ja persoonallisia tuotteita moneen tarpeeseen.

Uusista kuvioista saadaan kuulla jokusen viikon kuluttua. Jännittävää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.