Aurinkotankkausta

Yritän imeä itseeni maksimimäärän luonnon d-vitamiinia nyt kun voin. Ukkos- ja sade-ennusteista huolimatta emme ole saaneet lähes nimeksikään sadetta päällemme. Täällä on satanut muutaman kerran, mutta kuurot ovat ajoittuneet yöaikoihin, jolloin me olemme yleensä jo vetämässä sikeitä hotellin superhyvissä kuningatarvuoteissa.

En ole mikään auringonpalvoja, mutta nautin auringosta ja lämmöstä enkä ikinä haluaisi valittaa liiasta paahteesta tai hikoilusta. Kestän 30-asteisen lämmön urheasti tietäen, että viikon kuluttua värjöttelen jo marraskuun räntäsateessa ja pimeydessä Suomessa. Täytyy tosin myöntää, että käyn vähän väliä vilvoittelemassa sisätilojen viileydessä tai altaassa. Tosin, tarkemmin ajateltuna, altaan vesi taitaa sekin olla lähes 30-asteista.

Piipahdimme eilen yhdellä täkäläisistä uimarannoista. Varsinainen matkailusesonki ei ihan vielä ole alkanut ja beachillä oli aika rauhallista. Mereltä tuuli ihanan reippaasti ja vesi oli upean siniturkoosia. Söimme fantastisen hummerilounaan rantaravintolassa kuunnellen laineiden liplatusta. Nautinnollista ja rentouttavaa.

Tänään on Suomessa pyhäinpäivä; ajatukset vievät veljeen, isään ja äitiin sekä muihin rajan ylittäneisiin läheisiin. Kiitollisuudella rakkaat, olette mukanani aina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.