Pihapalmun alla

Edellisen postauksen jälkeen olen palannut tutun palmun alle Floridaan. Tämä pihapalmu on alkanut jo käydä tutuksi, sillä Floridan keikka on tänä vuonna kolmas. Tällä kertaa emme majoitu (tyttäreni Tiinan kanssa) tätini luona, vaan olemme hotellissa n. kymmenen min. ajomatkan päässä. Vietämme kuitenkin päivittäin aikaa tädin kanssa hänen talollaan. Vuokrasimme näppärän auton, jolla hurauttelemme ristiin rastiin mihin milloinkin.

Emme ole ohjelmoineet mitään sen kummempia aktiviteetteja, otamme päivän kerrallaan ja teemme mitä sitten mieleen tulee. Nautin esimerkiksi suunnattomasti vesijuoksusta tädin uima-altaassa; altaan vesi on lämmin ja aurinko paahtaa yleensä ihan täysin siniseltä taivaalta. Hurrikaaniaika taitaa olla ohi, tosin joitain ukkoskuuroja on luvattu loppuviikoksi.

Tänään on Halloween, mutta Floridan tässä osassa se näkyy katukuvassa aika vähän, olemmehan alueella, jota kansoittaa suuri määrä senioreita. Taidamme viettää päivän safarilla täkäläisessä luonnon-/eläinpuistossa.

Palailen tunnelmiin pikapuoliin, heippa!

Kuvissa Hopen paitis, Co’Couturen hame Dotsista ja Adidaksen Superstarit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.