Väsynyt matkanainen

Edellisen postauksen kirjoitin Floridan lähtötunnelmissa viikko sitten.  Nyt olen turvallisesti kotona. Tällä kertaa olen kärsinyt aikamoisesta jet lagista; väsyttäis ihan hirveesti vaan koko ajan. Kotimatka kesti yli 15 tuntia, kun vietin 7 tuntia Oslossa koneen vaihdon yhteydessä. Lensin SAS:illa pitkästä aikaa ja olen kyllä sangen tyytyväinen vaihtoajasta huolimatta. Ihanaa, kun ei tarvinnut tilata ruumalaukkuoikeutta eikä ruokia erikseen, vaan ne sisältyivät hintaan, joka ei kuitenkaan ollut edes halpisyhtiöiden elokuun hintoja kovempi. Sitäpaitsi tykkään Oslon lentoasemasta, se on todella siisti ja just sopivan iso. Kiertelin kaupoissa ja istuskelin muutamassa eri kahvilassa/ravintolassa. Ostinpa myös ihanan Malene Birgerin oranssin silkkipaidan aikani kuluksi :). Esittelen varmasti paidan jossain vaiheessa.

Alla matka-asuisena viimeisissä lähtötunnelmissa tädin pihalla ja Miamin lentoasemalla. Asuna mulla oli Hopen paita ja Gustavin byysat ja takki. Alemmissa kuvissa matkaeväitä ja tunnelmia Oslon lentoasemalta.

Nyt siis yritän palata arkeen, vähitellen pienin askelin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.