Kuuhullu

Luulen olevani ihan vähän kuuhullu. Silloin tällöin käy nimittäin niin, että näen tavallistakin pöhkömpiä unia ja nukun tavallistakin rauhattomammin. Aamulla noustuani tajuan, että on täydenkuun aika. Sen jälkeen yleensä unohdan koko jutun, kunnes sama ”hulluus” toistuu ja toistuu. Kun analysoin tilannetta, huomaan, että kreisit yöt toistuvat aika tasaisin väliajoin.

Toissailtana ihailin täällä Floridan taivaalla lähes täyttä kuuta. Funtsin, että ihan näinä öinä kuu on pullistunut täyteen kokoonsa. Otin muutaman ihanan kuvankin. Sitten viime yönä nukuin hassusti ja näin villejä unia, heräilin ja tunsin hullua levottomuutta enkä sitten kuitenkaan hiffannut, että nythän se kuu oli kasvanut täydeksi. Mitä tämä tarkoittaa? Ehkä sitä, että olen ”tiedostamattani” kuuhullu? Tai jotain, en tiedä, mutta jotain vähän outoa tässä on :D. Onneksi oireeni ovat kuitenkin pysyneet suhteellisen lievinä enkä esimerkisi ole näinä hulluina öinä saanut aikaan mitään peruuttamatonta.

Mitens sinä – tunnistatko kuuhulluutta itsessäsi tai vaikka jossain kotieläimessä?

ec35c73d-bde4-4e9e-bb8e-0fa307e31573

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.