Marketeissa

Viikonloppuna tutustuin yhteen parhaista täkäläisistä lähiruokamarketeista, Boys Farmers Marketiin. Paikka oli täpötäynnä mitä muhevampia ja mehevämpiä elintarvikkeita, suurin osa orgaanisia. Ois tehnyt mieli ostaa ihan kaikkea tuoretta ja houkuttelevaa ja kyllähän me tädin ja serkun kanssa aika paljon kärryihin lastattiinkin. Täällä on täysi mahdollisuus syödä viimeisen päälle luomutyylillä, jos huvittaa. Me emme kuitenkaan ole mitään ihan oikeita luomuihmisiä, mutta on se kyllä niin, että esim. luomuvihannekset ovat maukkampia kuin perusmarkettien myrkky-hevit.

Boys markettiin on n. 20 minuutin ajomatka, joten siellä ei tule noin vain pistäydyttyä. Jos haluan itse ostaa jotain pientä, köpöttelen muutaman sata metriä läheiseen latinoyhteisön suosimaan Supermercadoon. Mercadossa on laajat valikoimat kaikenlaisia Keski- ja Etelä Amerikan tuotteita. Ja löytyy sieltä myös täkäläisiäkin tarvikkeita, mutta perusamerikkalaiset valikoimat ovat paljon suppeampia kuin monessa muussa marketissa. Supermercadossa on kiva kuljeskella ja tutkia kaikkia mielenkiintoisia ja houkuttelevia purkkeja, pakkauksia ja irtoherkkuja. Itseni kaltaiset turistit ovat siinä mestassa harvinaisuus. Kunnon turistina ostin mercadosta eilen itselleni komean yhdeksän taalan hellehatun. (Ja amerikankarkkia, shampoota ja hoitoainetta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.