Lännen lämmössä

Kolmas päivä täällä Floridan rannikolla on käynnistynyt. Jetlag ei ole vaivannut nimeksikään, pääsin rytmiin ihan näppärästi. Helteet jatkuvat, mutta onneksi voin pulahtaa uima-altaaseen melkein milloin vain. Sisätilojen hyvät ilmastointsysteemit helpottavat tilannetta tietenkin myös. Suomen upean kesän jälkeen ei edes tunnu siltä, että pitää ottaa jokaikinen auringonsäde talteen, vaan nyt voi ihan rauhassa välillä löhötä Leilan seurassa olkkarin sohvilla tuijottamassa telkkaria. Olen ihan koukussa täkäläisiin uutiskanaviin. Yleensä meillä on päällä MSNBC-kanava, josta tulee uutisia taukoamatta. Nyt seurataan erilaisia White House- ym. skandaaleita ja oikeudenkäyntejä. Todellisuus on taruakin ihmeellisempää…

Olen ehtinyt muutakin telkkari- ja uima-allaselämän lisäksi; olen mm. ollut Leilan kanssa lääkäriklinikalla ja olenpa yllättänyt itseni ja lähiympäristön valmistamalla pari ateriaakin tädille ja itselleni. Tänään ohjelmassa olis ainakin käynti Foreign movie-näytöksessä (norjalais-pakistanilainen tuotanto) ja paikallisessa supermarketissa. Näin nämä päivät täällä etenevät, huomenna lisään ohjelmaan kuntoilua tuossa lähijärven ympäristössä.

Heipphei, huomiseen!

Mekko Odd Molly, sandaalit Red Shoe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.