Laatuaikaa

Tänään ilma täällä Stadissa on tuntunut jotenkin syksyiseltä; lämpötila on siinä parinkympin tienoolla ja tuuli on tuiverrellut ihan kunnolla. Jos kesä ei tähän mennessä olisi ollut näin helteinen, niin tämä päivä olisi varmasti ollut ihan kelpo kesäpäivä eikä syysfiilikset olisi edes pälkähtäneet päähän. No, ei se mitään, meillä on ollut tänään pitkästä aikaa yhteinen vapaapäivä Ekin kanssa. Eki on keikkaillut niin tiiviisti, että pariskunta-aika on ollut minimaalista. Olemme yleensä joka kesä ottaneet ainakin yhden Stadi-päivän, käyneet Kaivarissa jädellä ja nauttineet oman kaupungin merellisestä fiiliksestä. Tänään vihdoin oli sellainen päivä. Ja se tuli kyllä ihan viime tipassa – huomennä lennän Floridaan kolmeksi viikoksi ja kun palaan, onkin jo kai sitten oikeasti syksy (ainakin allakan mukaan). Tänä iltana syödään läksiäisiksi vielä mun ihan bäst-ruokalaji; broccoli ja chilikatkarapumössöä – ihanaa, kokeilkaa vaikka! Eki jää nyt vuorostaan kotiin pitämään seiniä pystyssä ja tää kesän keikkaleski lentää länteen. Seuraavat päivitykset tulevat ehkä jo huomenna matkan varrelta.

Alla Kaivari-kuvia, asu on mun silkkinen Ganni-lemppari-setti. Jätski oli vohveli laku-ja toffeepallolla!

IMG_9131

IMG_9127 (853x1280)

2 thoughts on “Laatuaikaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.