Kukkamekkoilua

Heippa täällä uudessa osoitteessa! Onpa tämä jännittävää – löytääköhän kukaan tänne? En ole vielä ehtinyt/osannut siirtää vanhoja postauksia tänne uuteen osoitteeseen – eli niitä voi käydä ihmettelemässä vanhassa osoitteessa . Myös fb-sivuni on muuttunut, muistathan käydä tykkäämässä, jotta et jää paitsi uusista postauksistani.

Aloittelen jatkamalla mekkoteemaan, joka on tuttu aiemmista postauksista . Myös tämä herttainen kukkamekko on ruotsalaisen Ewa i Wallan mallistosta. Se on puuvillaa ja siksi hyvä näin kesähelteillä. Kas tässä:

ps. Vein tänään hurjan satsin vaatteita myyntiin Reloveen, kannattaa käydä katsomassa, siellä on mm. pari päheetä nahkista, joitain Odd Mollyja ja tietty myös jokunen Ewa i Walla lähtee nyt kiertoon.

IMG_3491

 

IMG_3531

IMG_3521

IMG_3497

Kirjoittaja:

Hei, olen Ripsu, Helsingin keskustassa asuva 60+ nainen. Tässä muoti-/lifestyleblogissani haluan tarjojta sinulle iloa ja inspiraatiota koskien muotia, kuntoilua, matkailua ja kaikkea muuta, joka tekee elämästä vähän hauskempaa. Tervetuloa viihtymään ja kommentoimaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.